Γνωρίστε Μας..

Είμαστε ο Δημήτρης , η Κατερίνα και ο Θάνος και σας καλωσορίζουμε στο μικρό μας μαγαζάκι που με τόσο αγάπη και προσωπική εργασία φτιάξαμε!

 

DimKAt TH

Η απόφασή μας πάρθηκε πριν από περίπου ένα χρόνο, μόλις είχε γεννηθεί ο Θάνος μας και ανακαλύπταμε έκπληκτοι πως όσο και να ψάχναμε δεν βρίσκαμε πραγματάκια για το μωρό έτσι όπως τα φανταζόμασταν και κυρίως στις τιμές που τα φανταζόμασταν!

Δε μπορούσαμε να καταλάβουμε γιατί για ένα βρεφικό φορμάκι έπρεπε να βάλουμε υποθήκη το σπίτι μας(!) ή γιατί ένα καρότσι πρέπει να βγαίνει μόνο σε μαύρο, μπλε , κόκκινο , πορτοκαλί και άντε το πολύ πολύ κανένα ροζ ή πράσινο αν ο σχεδιαστής είχε κέφια! Δυστυχώς τότε δεν είχαμε ανακαλύψει την υπέροχη Cosatto και τα καρότσια-έργα τέχνης που κατασκευάζει! Ούτε και τους πρωτοπόρους υπνόσακους Bambino Merino κι έτσι βρεθήκαμε με ένα συρτάρι υπνόσακους ανάλογα με την ηλικία και την εποχή!

Έτσι λοιπόν, λίγο η ανάγκη μας να βρούμε ξεχωριστά πράγματα για το μικρό μας,λίγο η οικονομική κρίση, λίγο η ανάγκη μας για ανεξαρτησία, λίγο η λατρεία που έχουμε και οι 2 μας στα παιδιά, πήραμε την απόφαση να κάνουμε το μεγάλο βήμα και να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας να ασχοληθούμε με κάτι που αγαπάμε και μας εκφράζει, τα μωράκια!!!

Αρχίσαμε δειλά δειλά να ψάχνουμε, να ρωτάμε , να συμφωνούμε, να διαφωνούμε, να γελάμε …μετά αρχίσαμε τα πάρε δώσε με το ελληνικό δημόσιο και μας κόπηκαν τα γέλια, αλλά δεν το βάλαμε κάτω!

Στο μεταξύ το μπουμπούκι μας χρόνισε και μαζί με το τρέξιμο για να στήσουμε το μαγαζί, αρχίσαμε και το τρέξιμο από πίσω του, αφού μας προέκυψε κομματάκι ταλιμπάν!

Όλα τα πραγματάκια εδώ στο oh!baby είναι οικονομικά, αλλά κορυφαίας ποιότητας, ακριβώς ότι χρειάζεται το ευαίσθητο βρεφικό δερματάκι. Επιπλέον ψάξαμε πολύ να σας βρούμε σχέδια όμορφα, πρωτότυπα, αστεία , αλλά πάντα οικονομικά!

Τα καταφέραμε λοιπόν και είμαστε στον αέρα! Ελπίζουμε μέσα από την καρδιά μας να σας αρέσουν όλα αυτά που με αγάπη συγκεντρώσαμε για σας. Εμείς σας υποσχόμαστε ότι θα φροντίσουμε να σας αντιμετωπίζουμε τον καθένα προσωπικά, να ικανοποιούμε τις ανάγκες σας , ώστε να μας αγαπήσετε κι εσείς με τη σειρά σας.

Σας καλωσορίζουμε λοιπόν στο oh!baby !! Καλή πλοήγηση!

 

Δημήτρης-Κατερίνα-Θάνος

Share this Post!

About the Author : [email protected]


0 Comment

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Related post