Καλωσήρθες στο ohbaby.gr!

 

Γεια σου και καλωσήρθες στο ohbaby.gr!

Είμαστε η Κατερίνα, ο Δημήτρης,ο Θάνος και η Ναταλία και σε καλοσωρίζουμε στο μικρό μας μαγαζάκι, το Oh Baby! που με τόσο κόπο και αγάπη φτιάξαμε!

Η απόφασή μας πάρθηκε στις αρχές του 2013, μόλις είχε γεννηθεί ο Θάνος μας και ανακαλύπταμε έκπληκτοι πως όσο και να ψάχναμε δεν βρίσκαμε πράγματα για το μωρό έτσι όπως τα φανταζόμασταν και όπως τα θέλαμε

Έτσι λοιπόν, λίγο η ανάγκη μας να βρούμε ξεχωριστά πράγματα για το μικρό μας,λίγο η οικονομική κρίση,λίγο που εγώ εργαζόμουν ούτε ξέρω από πότε απλήρωτη, λίγο η ανάγκη μας για ανεξαρτησία, λίγο η λατρεία που έχουμε και οι 2 μας στα παιδιά, πήραμε την απόφαση να κάνουμε το μεγάλο βήμα και να πραγματοποιήσουμε το όνειρό μας να ασχοληθούμε με κάτι που αγαπάμε και μας εκφράζει, τα μωρά και τα παιδιά

Αρχίσαμε δειλά δειλά να ψάχνουμε, να ρωτάμε , να συμφωνούμε, να διαφωνούμε, να γελάμε …μετά αρχίσαμε τα πάρε δώσε με το ελληνικό δημόσιο και μας κόπηκαν τα γέλια, αλλά δεν το βάλαμε κάτω!

Όλα τα πράγματα εδώ στο Oh Baby! είναι δοκιμασμένα στην πλειοψηφία τους από εμάς και ξέρουμε τα υπέρ και τα κατά τους. Πάντα θα σε ρωτήσω για να μάθω τις ανάγκες τις δικές σου και του παιδιού σου και θα προσπαθήσω να σου προτείνω την σωστότερη επιλογή για αυτό. Ένα πράγμα σου υπόσχομαι σίγουρα. Αν ένα προϊόν δεν κάνει για το παιδάκι σου, θα σου πω να μην το πάρεις. Ο σκοπός μου είναι να σε έχω πελάτη για πάντα, όχι για μια φορά.

Συνεχώς ψάχνουμε και εμπλουτίζουμε την συλλογή μας με ότι πιο φρέσκο έχει να προτείνει η παγκόσμια αγορά

Ελπίζουμε μέσα από την καρδιά μας να σου αρέσουν όλα αυτά που με αγάπη συγκεντρώσαμε για σένα. Εμείς σας υποσχόμαστε ότι θα φροντίσουμε να σας αντιμετωπίζουμε τον καθένα προσωπικά, να ικανοποιούμε τις ανάγκες σου , ώστε να μας αγαπήσεις και να μας προτιμάς.

Πάντα στη διάθεσή σου,

Κατερίνα-Δημήτρης